Bureau for Inatsisartut søger en serviceansvarlig med sans for orden.

Bureau for Inatsisartut søger en oldfrue/serviceansvarlig, der vil sætte en ære i at levere en høj service til medlemmerne af Inatsisartut og Bureauets ansatte. 

 

Fokus i stillingen er at yde service, og i dagligdagen skal du være den primære kontakt i forbindelse med praktiske spørgsmål og forhold.

 

Opgaverne vil primært være praktiske, men der vil også være administrative opgaver. Eksempelvis skal der bestilles kontorartikler, laves navneskilte, opdateres telefonlister og udarbejdes vagtplaner. Samtidig har vi brug for en medarbejder, der tager vare på vores lokaler og hele tiden holder øje med, om der er behov for ekstra rengøring, om noget skal udskiftes, sikre at kaffemaskinerne er funktionelle, at der er mødeforplejning og at der er mad til rådighed for medarbejdere og medlemmer, der arbejder sent. Det er derfor en fordel at du også kan lave almindelig mad samt at bage.

 

Som serviceansvarlig skal du have et godt blik for vores lokaler og faciliteter, og det er vigtigt, at du selv tager initiativ, så vi kan løbende får igangsat rengøring, reparationer og lignende. Nogle opgaver skal du selv kunne varetage og andre udføres af bygningens rengøringsfolk eller håndværkere. Der er desuden to øvrige medarbejdere i serviceafdelingen, så samlet er i tre til at løse opgaverne.

Vores nye serviceansvarlige vil få en teamleder-lignende funktion, hvor du i det daglige leder og fordeler opgaverne, men uden egentligt personaleansvar. Den serviceansvarlige vil referere til HR- og Administrationschefen, som har det overordnede ansvar for afdelingen.

Når Inatsisartut har samlinger, vil der være aften og weekendarbejde. Dette består bl.a. i mødeforplejninger, omdeling af papirer og lignende. Vores nye serviceansvarlige skal sikre, at der udarbejdes vagtplaner for serviceafdelingen, der tager højde herfor og må også selv påregne merarbejde og skæve arbejdstider. Under samlingerne er der tilknyttet yderligere 2 medhjælpere til Serviceafdelingen og de hjælper med alle de praktiske opgaver.

 

Personlige egenskaber:
Du er udadvendt, serviceminded og i stand til at holde styr på flere forskellige opgaver på én gang. Du kan arbejde selvstændigt og besidder gode koordineringsevner. Du besidder en personlig robusthed og er ikke bange for at sige nej.

Du har god brugererfaring med brug af Microsoft Office (Word og Excel) og Outlook.

 

Du kommer til at indgå i en mindre organisation, der generelt er præget af pionerånd og hvor input og forslag til optimering gerne modtages. Du har energi og drive og bidrager i hverdagen med godt humør. Der lægges vægt på relevant arbejdserfaring fra tidligere ansættelser.

 

Vi forventer ikke en bestemt uddannelsesbaggrund, men det er et krav, at du behersker grønlandsk og dansk i tale og skrift.


Ansættelsesvilkår:

Du bliver ansat på individuel kontrakt og afhængigt af kvalifikationer og erfaring. Stillingen indebærer en rådighedsforpligtelse uden for normal arbejdstid, i forbindelse med hvilken, der ydes et tillæg.

Arbejdstiden er 40 timer om ugen.

Der kan anvises umøbleret bolig, for hvilken der betales husleje efter gældende regler. Fra- og tiltrædelsesrejse samt eventuel bohaveflytning sker på vilkår svarende til gældende overenskomster/aftaler.


Kontakt:
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Ellen Kolby Chemnitz på telefonnr. 34 61 04 eller e-mail ekc@ina.alla.gl

 

Ansøgning:
Stillingen ønskes besat den 15. februar 2022 eller efter nærmere aftale. Ansøgningsfristen er den 1. februar 2022 og ansøgninger sendes til e-mail: ina@ina.alla.gl.