Dagsorden

mandag den 5. November 2018, kl. 11:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
Formandskabet for Inatsisartut

Imm./pkt.: 203
Ændringsforslag vedtaget.
Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2018 om ændring af Inatsisartutlov om uddannelses- og erhvervsvejledning.
(Tilføjelse af psykologisk og social rådgivning til uddannelsessøgende som en del af vejledningsopgaverne, ændring af sammensætningen af Grønlands Vejledningsråd og korrektion af 11, stk. 2, § 12, stk. 1, § 12, stk. 2, 2. pkt., og § 25 i den grønlandske lovtekst)
Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Kirke og Udenrigsanliggender

Imm./pkt.: 163
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en projektplan vedrørende mulighederne for samt fordele og ulemper ved etablering af et multiværksted, som landets kunstnere kan gøre brug af. Projektplanen skal omdeles til Inatsisartut senest til FM2020 og indeholde en analyse af de økonomiske og praktiske forhold ved etableringen og driften. Herudover skal Naalakkersuisut komme med anbefalinger til hvilke kunstarter, der særligt kunne have fordel af adgang til et sådan multiværksted.
Medlem af Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit

Imm./pkt.: 40
Ændringsforslag 2. beh. fremsat af Anlægsudvalget vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut gennem Mittarfeqarfiit senest 1. Januar 2019 tilpasser priserne på el og vand i Kangerlussuaq, Narsarsuaq samt Kulusuk så prisen afspejler niveauet i resten af Grønland.
Medlem af Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit

Imm./pkt.: 103
2. beh. FM 2019
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at ændre § 11 stk. 2 nummer 1 i Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. l af 2. februar 1994 om mærkning af levnedsmidler således, at mærkningen ligeledes kan være på engelsk.
Inatsisartunut ilaasortaq Steen Lynge, Demokraterne