Landstingets Revisionsudvalg arbejder fortsat med betænkning over Landskassens regnskaber 2005

03.11.2006

Sermitsiaq har fredag bragt en artikel hvori der henvises til Revisionsudvalgets betænkning over Landskassens regnskaber 2005.

 

På vegne af udvalget skal jeg meddele, at der fortsat foregår udvalgsarbejde i forbindelse med udarbejdelsen af betænkningen over Landskassens regnskaber 2005. Da betænkningen endnu ikke er færdigbehandlet har det af indlysende årsager ikke været mulig at underskrive den og offentliggøre den indtil nu.

 

Udvalgets medlemmer er i forbindelse med udvalgets arbejde underlagt tavshedspligt, der kan i denne forbindelse henvises til § 13 i Landstingets forretningsorden hvoraf det fremgår, at ¿Der må ikke refereres offentligt fra forhandlinger ført i et udvalg¿. 

 

Revisionsudvalget afholder møde lørdag, og håber ved denne anledning at kunne afslutte det formelle arbejde med udarbejdelsen af betænkning over Landskassens regnskaber 2005. Herefter udestår blot enkelte redaktionelle ændringer på grønlandsk og dansk, inden udvalget i starten af næste uge kan underskrive og offentliggøre den færdige betænkning.

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Kristian Jeremiassen

Formand for Landstingets Revisionsudvalg