Dagsorden

onsdag den 21. November 2018, kl. 11:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
Formandskabet for Inatsisartut

Imm./pkt.: 156
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut i finanslovsforslaget for 2020, at prioritere op til 4. mio. kr. årligt i en forsøgsperiode på 4 år, at oprette en opsøgende omsorgstjeneste kaldet - ”Unnuarissat”, som på gadeplan i byerne Nuuk, Tasiilaq, Sisimiut, Aasiaat og Qaqortoq skal arbejde fra torsdag kl. 20.00 til søndag kl. 08.00, fra 1. januar 2020 med opsøgende, forebyggende og omsorgsgivende arbejde for børn og unge.
Medlem af Inatsisartut Peter Olsen, Inuit Ataqatigiit

Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut senest til EM2019 pålægges at udarbejde en national handlingsplan målrettet mod at nedbringe omsorgssvigt af børn og unge.
Inuit Ataqatigiits inatsisartutgruppe

Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at tage kontakt til den danske regering med henblik på at udvirke en ændring af § 20, stk. 2, i Kriminallov for Grønland, således at overtrædelser, eller nærmere angivne alvorlige overtrædelser, af lovens § 99 om ærefornærmelse skal være undergivet betinget offentlig påtale.
Medlem af Inatsisartut Steen Lynge, Demokraatit

Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Grønlands Selvstyre tilslutter sig, at lov om udstedelse af NemID med offentlig digital signatur til fysiske personer og til medarbejdere i juridiske enheder sættes i kraft for Grønland ved kongelig anordning.
Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Kirke og Udenrigsanliggender

Imm./pkt.: 150
Forslag til forespørgselsdebat om hvordan vi her i landet kan forbedre og udvikle idrætten? Hvad kan vi gøre for at øge frekvensen af de turneringer der finder sted her i landet for at udvikle vore landshold?
Medlem af Inatsisartut Peter Olsen, Inuit Ataqatigiit