Dagsorden

25. mødedag, onsdag den 8. November 2017, kl. 11:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 57
Ændringsforslag 2. beh. fremsat af Naalakkersuisut vedtaget
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udvikle og etablere et system, så borgerne kan bestille tid til tandlæge online.
(Medlem af Inatsisartut Justus Hansen, Demokraterne)

Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut indenfor de forfatnings- og konventionsmæssige rammer gældende for Grønland pålægges at fremsætte ændringsforslag til § 28 i Inatsisartutlov nr. 8 af 13. juni 1994 om sagsbehandling i den offentlige forvaltning således, at det lovgivningsmæssigt bliver muligt at etablere en landsdækkende database, hvori alle dokumenter og akter i forbindelse med sager om omsorgssvigt af børn bliver gjort tilgængelige for politiet, social- og sundhedsvæsenet, kommunerne og andre relevante myndigheder og underliggende institutioner.
(Medlem af Inatsisartut Randi Vestergaard Evaldsen, Demokraterne)

Imm./pkt.: 50
Forslag til forespørgselsdebat om, hvorledes vi kan sikre tidlige og kvalificerede behandlingstilbud samt anden støtte til alle børn udsat for omsorgssvigt, herunder seksuelle overgreb.
(Inuit Ataqatigiits medlemmer af Inatsisartut)

Imm./pkt.: 51
Forslag til forespørgselsdebat om hvorledes vi kunne få styrket hjælpen til ofre for lovovertrædelser, herunder blandt andet ved etablering af offerrådgivning.
(Inuit Ataqatigiits medlemmer af Inatsisartut)

Imm./pkt.: 131
Forslag til forespørgsel om, hvorledes man kan forbedre Sarfaq Ittuks rute, således folk får mulighed for at kunne sejle til Kangaatsiaq.
(Medlem af Inatsisartut Villy Olsvig, Inuit Ataqatigiit)