Dagsorden

20. mødedag, torsdag den 27. oktober 2011, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 61
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at der igangsættes en forfatningsforberende proces og at Inatsisartut derfor træffer beslutning om, at der nedsættes en grundlovskommission for Grønland.
(Medlem for Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 72
Ændringsforslag vedtaget
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut, at etablere en Grundlovsforberedende kommission ved udgangen af 2012. Kommissionens opgave skal være, at fremsætte et forslag til Inatsisartut omkring Grønlands kommende Grundlov ved arbejdets afslutning.
(Siumuts Inatsisartutgruppe)

Imm./pkt.: 88
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges inden forårssamlingen 2012 at etablere en ordning med Royal Arctic Line A/S således, at de fragtskibe, der sejler mellem Aasiaat og Uummannaq og mellem Aasiaat og Upernavik, kan medtage op til 12 passagerer fra byerne eller bygderne.
(Medlem af Inatsisartut Knud Kristiansen og Siverth K. Heilmann, Atassut)

Imm./pkt.: 74
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at pålægge Naalakkersuisut til at etablere en arbejdsgruppe med det formål at foretage en pengestrømsanalyse i Grønlands vigtigste erhverv fiskeriet.
(Medlem af Inatsisartut Karl Lyberth, Siumut)

Imm./pkt.: 29
1. beh. 15/3-2011
(FM 2011/68)
Forslag til inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges til at tage initiativ til at igangsætte etableringen af et nationalt museumsmagasin som kommer til at høre ind under Grønlands Nationalmuseum og Arkiv i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Aleqa Hammond Siumut)

Imm./pkt.: 13
Nordisk Strategi og Redegørelse 2011
(Formanden for Naalakkersuisut)

Imm./pkt.: 62
Forslag til forespørgselsdebat om hvordan man fra centralt hold kan sikre en bedre undervisning til ordblinde og hvordan vi fra centralt hold kan sikre, at alle der har behov for ekstra hjælp får hjælp til indlæring på et så tidligt tidspunkt som muligt.
(Medlem af Inatsisartut Ruth Heilmann Siumut)

Imm./pkt.: 131
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges, at udarbejde en national handlingsplan til at afhjælpe ordblindhed og læse/skrivesvaghed blandt unge og voksne.
(Medlem af Inatsisartut Andreas Uldum, Demokraatit)

Imm./pkt.: 57
Forslag til forespørgselsdebat om mulighederne for en offentlig sygesikringsordning i Grønland for pårørende til patienter, således disse kan følge deres kære når denne skal til behandling et andet sted end hjembyen.
(Medlem af Inatsisartut Debora Kleist, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 26
Forslag til forespørgselsdebat om, hvorvidt en nedsættelse af selskabskatten på længere sigt kan give flere arbejdspladser og medføre større indtjening til Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Knud Fleischer, Kattusseqatigiit Partiiat)

Imm./pkt.: 4
<a href="http://www.inatsisartut.gl/udvalghome/medlemmer-udvalg-og-repraesentationer.aspx">Valg af medlemmer og suppleanter til lovpligtige og stående udvalg i Inatsisartut. (Lukket møde)</a>
(Formandskabet for Inatsisartut)