Dagsorden

11. mødedag, tirsdag den 11. oktober 2011, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 58
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en analyse, der skal redegøre for gældende vilkår på undervisningsområdet for elever med behov der rækker ud over hvad den almindelige folkeskole kan tilbyde. Analysen skal beskrive hvor mange elever der i dag har behov for specialskoleophold, hvordan eleverne fordeler sig aldersmæssigt, hvor de er bosat (hjemkommune) og hvilke typer handicaps der er tale om. Derudover skal analysen beskrives hvor mange af disse elever der er anbragt udenfor hjemmet af sociale årsager og om de er anbragt i familiepleje eller på døgninstitution. Endeligt bør analysen fremkomme med et estimat over hvor stor en tilgang der forventes i det kommende årti af elever med behov der rækker ud over hvad den almindelige folkeskole kan tilbyde.
(Medlem af Inatsisartut Debora Kleist, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 74
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at pålægge Naalakkersuisut til at etablere en arbejdsgruppe med det formål at foretage en pengestrømsanalyse i Grønlands vigtigste erhverv fiskeriet.
(Medlem af Inatsisartut Karl Lyberth, Siumut)

Imm./pkt.: 52
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at tage initiativ til fastsættelse af minimumsregler for hyppigheden af henholdsvis de kommunale anbringelsesmyndigheders og Naalakkersuisut's tilsynsbesøg på døgninstitutioner for børn og unge.
(Medlem af Inatsisartut Jane Petersen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 65
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at afskaffe medbyggerordningen.
(Medlem af Inatsisartut Niels Thomsen, Demokraterne)