Plan for Finansudvalgets ordinære møder i resten af 2007

04.12.2007

Hvis Landsstyret har sager, der ønskes behandlet på ovennævnte møder, må de fremsendes, således at de er Finansudvalgets sekretariat i hænde 1 uge før de ovennævnte mødedatoer. Alt materiale bedes også fremsendt elektronisk til nch@gh.gl 

 

Finansudvalget skal anmode om, at Landsstyreområdet for Finanser tilsikrer, at alle landsstyreområder får tilsendt kopi af nærværende skrivelse.

 

Finansudvalget skal benytte lejligheden til at henstille til Landsstyret, at eventuelle ansøgninger i resten af året 2007 så vidt muligt fremsendes senest i løbet af november måned. Det er ikke hensigtsmæssigt med fremsendelse af ansøgninger om bevillingsændringer umiddelbart før årets udgang, idet der i disse tilfælde som regel vil være tale om en form for efterbevilling, som sigter på at skabe overensstemmelse mellem bevilling og forbrug. Det fremgår af Budgetloven, at Finansudvalget ikke godkender efterbevillinger.

 

Ændring af bevillinger bør ske på så tidligt et tidspunkt, at det fortsat er muligt for Landsstyret at overholde den oprindelige bevilling ved en tilstrækkelig stram styring, såfremt Finansudvalget afslår det ansøgte. Tillægsbevillinger i december måned skal kunne dokumentere, at Landsstyret, på trods af en konstaterbar særlig stram styring, ikke har mulighed for at overholde den vedtagne bevilling.

 

 

Med venlig hilsen

 

Augusta Salling

Formand for Finansudvalget