Det midlertidige dagsordens udvalg i Inatsisartut har nu fastlagt en dagsorden for den konstituerende samling 2021.

21.04.2021

Det midlertidige dagsordens udvalg, som består af Aldersformanden Hans Enoksen (N),
Mute B. Egede (lA),
Erik Jensen (8)
Jens-Frederik Nielsen (D) og
Aqqalu Jerimiassen (A)

 

-har dd holdt møde om en dagsorden for den konstituerende samling den 23. april 2021.


Den konstituerende samling starter fredag den 23. april 2021 kl 11.00 og efterfulgt af en 2.mødedag tirsdag den 27. april 2021 der ligeledes starter kl 11.00.


Dagen den 23. april vil traditionen tro starte med en procession fra Hans Egede hus til AnnaassisiUa oqaluffia, hvor der holdes en gudstjeneste kl 10.00.

 

Herefter vil det nyvalgte Inatsisartut gå i processsion fra kirken tillnatsisartut og med en efterfølgende fotosession på trappen foran Inatsisartut.

 

Mødet i salen starter herefter kl 11.00 og dagsordenen for mødet i salen vil fremgå afInatsisartuts hjemmeside. Alt materiale vedrørende K82021 kan ses på www.inatsisartut.gl.


Med henvisning til gældende COVID19 restriktioner, vil der til den konstituerende samling blive prioriteret adgang for medlemmer og deres familier til salen.

 

Alle opdateringer vil ske løbende på hjemmesiden, der er dog fortsat mulighed for at tilmelde sig til løbende elektronisk modtagelse af alt materiale. Henvendelse herom skal ske til Laila Kristiansen på Ikri@inatsisartut.gl.

 

 

Med venlig hilsen

 

Hans Enoksen

Aldersformanden