Formand for Inatsisartut Lars-Emil Johansen har den 9. juni 2017 tildelt en Nersornaat i sølv til Direktør Hanseeraq Enoksen, Sisimiut

10.06.2017

Formandskabet for Inatsisartut har tildelt en Nersornaat i sølv til Direktør Hanseeraq Enoksen i Sisimiut som anerkendelse for en lang og engageret erhvervsmæssig indsats indenfor fiskerierhvervets udvikling i Grønland.

Formanden for Inatsisartut Lars-Emil Johansen fremhævede blandt andet i sin tale for Hanseeraq Enoksen:

 

Formandskabet for Inatsisartut tildeler dig Nersornaat i sølv på grund af dit mangeårige virke og engagement indenfor fiskerierhvervet og hvor du fremstår som en rollemodel som en dygtig kaptajn og etableringen og drift af et fiskerierhverv.

 

Hanseeraq Enoksen har med sit arbejde bevist, at der er plads til at etablere og udvikle en konkurrencedygtig virksomhed indenfor en branche hvor den internationale konkurrence er en benhård faktor i dagligdagen.

 

Formandskabet ønsker at anerkende dig for denne opgave og at du dermed fremstår som en rollemodel indenfor fiskerierhvervets virke.

 

Vores unge mennesker har brug for rollemodeller fra forskellige erhvervsområder og her udgør fiskerierhvervet landets vigtigst erhverv som - om nogen - et sted hvor vi har brug for rollemodeller der skal sikre at de unge mennesker kan se sig selv i disse erhverv.

 

På Formandskabets vegne

 

Lars-Emil Johansen

Formand for Inatsisartut