Fælles Inatsisartutudvalgsrejse var en succes

29.03.2022

Finans- og skatteudvalget, Fiskeri- Fangst- og Landbrugsudvalget og Erhvervs- og Råstofudvalget var på orienteringsrejse i Ilulissat, Oqaatsut og Ilimanaq den 4-6. marts 2022.

 

Deltagerne fra de tre udvalg er enige om, at det var positivt og udbytterigt at tage på den fælles orienteringsrejse. Udvalgene er glade for de informationer, de har fået til brug for deres videre arbejde.

 

Udvalgene besøgte på orienteringsrejsen blandt andet Halibut Greenland Aps, Rodebay Fish, Kair International og så lufthavnsbyggeriet i Ilulissat samt KJ Greenland og så projektet med de 48 rækkehuse.

 

De 3 udvalg takker for alle besøg på rejsen og var især glade for besøgene i bygderne Oqaatsut og Iliminaq og for de møder og samtaler, de havde der.

 

Udvalgene takker Avannaata Kommunia for en fin modtagelse og et godt møde med borgmester og kommunalbestyrelsen og med repræsentanter for bygdebestyrelserne i Oqaatsut og Ilimanaq.

 

For yderligere information kan Jens Naapaatooq, formand for Finans- og Skatteudvalget og formand for Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget kontaktes på 25 88 66.