Dagsorden

12. mødedag, onsdag den 24. April 2019, kl. 10:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
Formandskabet for Inatsisartut

Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2019 om ændring af Inatsisartutlov om indhentning af tilbud i bygge- og anlægssektoren. (Ændring af bestemmelserne om klage over licitation)
Naalakkersuisoq for Boliger og Infrastruktur

Imm./pkt.: 65
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at omdele en evaluering af nedlæggelsen af provstiudvalgene til EM2019. Evalueringen skal indeholde en effektmåling af i hvor høj grad intentionerne bag afskaffelsen af provstiudvalg er blevet opfyldt. Evalueringen skal afslutningsvist indeholde anbefalinger til en eventuel genetablering af provstiudvalgsordningen.
Medlem af Inatsisartut Jens Napãtôk´, Partii Naleraq

Imm./pkt.: 171
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at tage kontakt til de danske Rigsmyndigheder med henblik på ikraftsættelse af Lov om trossamfund uden for folkekirken.
Medlem af Inatsisartut Mimi Karlsen, Inuit Ataqatigiit

Imm./pkt.: 221
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges til FM2020 at undersøge mulighederne for samt hvilke tiltag der skal til for at ophæve kvotering af fangstdyr ved Avanersuaq og Ittoqqortoormiit om narhvaler, hvidhvaler, hvalros og isbjørne.
Medlem af Inatsisartut Jens Napãtôk´, Partii Naleraq

Imm./pkt.: 193
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for, at erhvervsfangers fangst på narhvaler, hvidhvaler og isbjørne i månederne december og januar ikke skal tælle med i de udmeldte kvoter for de nævnte dyrearter.
Medlem af Inatsisartut Karl-Kristian Kruse, Siumut