Dagsorden

11. mødedag, torsdag den 29. april 2010, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 22
1. beh 11/11-2009
(EM 2009/40)
Beslutningsforslag om at Naalakkersuisut pålægges at indlede forhandlinger med den danske regering med det formål at styrke samarbejdet mellem det danske og det grønlandske politi omkring bekæmpelsen af brug af og handel med euforiserende stoffer i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Olga P. Berthelsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 29
1. beh. 9/10-2009
(EM 2009/91)
Forslag til Inatsisartutlov om ophævelse af landstingsforordning om tilskud til elever der er optaget i folkeskolens ældste klasser.
(Medlem af Naalakkersuisut for Kultur, Uddannelse, Forskning og Kirke)

Imm./pkt.: 40
Forslag til Inatsisartut-beslutning om at Naalakkersuisut pålægges at fremlægge en plan for etablering af en permanent efterskole.
(Medlem af Inatsisartut Olga Poulsen Berthelsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 134
2. beh. udsat til EM 2010
Forslag til Inatsisartut-beslutning om , at Naalakkersuisut pålægges at rette henvendelse til den danske stat med henblik på at opdatere købeloven eller alternativt at hjemtage området således at Grønland selv kan fastsætte regler på området.
(Medlem af Inatsisartut Naaja Nathanielsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 42
Forslag til Inatsisartut-beslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at undersøge mulighederne for at oprette internetbaseret fjernundervisning i tilknytning til uddannelserne i Ilisimatusarfik i samarbejde med et udenlandsk universitet.
(Medlem af Inatsisartut Justus Hansen, Demokraatit)

Imm./pkt.: 41
Forslag til Inatsisartut-beslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at fremsætte forslag til ændring af gældende landstingsforordning om hjælp til børn og unge, således at unge i aldersgruppen 18 til 21 år, der har været anbragt udenfor hjemmet, sikres lovfæstede tilbud om efterværn.
(Medlem af Inatsisarut Olga P. Berthelsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 43
Forslag til forespørgselsdebat om at liberalisere returflaskesystemer, så det bliver muligt at sælge kulsyreholdige drikke i forskellige typer returemballage.
(Medlem af Inatsisartut Andreas Uldum, Demokraatit)