Dagsorden

8. mødedag, tirsdag den 9. oktober 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 97
Forslag til Inatsisartutlov om ændring af landstingslov om frie grundskoler og undervisning i hjemmet m.v.
(Medlem af Naalakkersuisut for Uddannelse, Forskning og Nordisk samarbejde)

Imm./pkt.: 86
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Grønlands Selvstyre tilslutter sig Kongeriget Danmarks tiltrædelse af de Forenede Nationers (FN) Fødevare- og Landbrugsorganisations (FAO) aftale om havnestatsforanstaltninger, der skal forebygge, afværge og standse ulovligt, urapporteret og ureguleret fiskeri (IUU-fiskeri).
(Naalakkersuisog for Fiskeri, Fangst og Landbrug)

Imm./pkt.: 109
Forslag til Inatsisartutbeslutning om anordning om ikrafttræden for Grønland af lov nr. 1370 af 28. december 2011 om ændring af patentloven og forskellige andre love.
(Naalakkersuisoq for Erhverv og Råstoffer)

Imm./pkt.: 18
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at sikre, at det til enhver tid er de arbejdsklausuler, der er anført i ILOs konvention 941, særligt artikel 2 der skal gælde for løn og arbejdsvilkår, når det offentlige giver tilladelser til at private virksomheder kan benytte udefrakommende arbejdskraft i forbindelse med råstof og storskalaprojekter.
(Medlem af Inatsisartut, Naaja Nathanielsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 30
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut fra 1. januar 2013 nedsætter en tværdepartemental arbejdsgruppe, der skal udarbejde en statusredegørelse for, i hvilket omfang Grønland har levet op til, kravene til Bæredygtig Udvikling, der er defineret i agenda 21, der blev vedtaget på FN's konference for miljø og udvikling, UNCED, i Rio de Janeiro i 1992 samt fremkomme med forslag til, hvordan vi fremadrettet kan fremme bæredygtig udvikling i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Andreas Uldum, Demokraterne)

Imm./pkt.: 55
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut senest til FM 2013 pålægges at fremsætte et ændringsforslag til Landstingsforordning nr. 12 af 19. november 2007 om overtagelse af Hjemmestyrets og kommunernes udlejningsejen-domme som ejerlejlighed eller ejerbolig. Således at salgsprisen for en lejebolig, der ønskes overtaget ikke fastsættes på baggrund af markedsværdien men alene fastsættes på baggrund af en tekniskøkonomisk vurdering af boligens værdi.
(Medlemmer af Inatsisartut Kim Kielsen og Malik Berthelsen, Siumut)