Dagsorden

17. mødedag, tirsdag den 22. oktober 2013, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 21
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Inatsisartut tilslutter sig Vestnordisk Råds rekommandation nr. 1/2012, rekommandationen lyder som følger:Vestnordisk Råd opfordrer Færøernes Landsstyre, Naalakkersuisut i Grønland og Islands Regering til at tage initiativ til at indlede et samarbejde mellem regeringerne til i fællesskab at arrangere skrivekurser for forfattere og fremtidige forfattere i samarbejde med de respektive landes forfatterorganisationer for at styrke skrive- og forfatterkulturen.
(Delegationsformand Lars-Emil Johansen)

Imm./pkt.: 83
2. beh. FM 2014
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for, at loven om Dansk Institut for Internationale Studier, DIIS, anordnes for Grønland, således at Inatsisartut og Naalakkersuisutkan anmode om re-degørelser og udredninger om emner med relevans for Grønland og Arktis fra DIIS, og så Inatsisartut og Naalakkersuisut generelt i højere grad kan gøre brug af DIIS.
(Medlem af Inatsisartut Sara Olsvig, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 129
Ændringsforslag vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en handlingsplan med henblik på at planlægge anlæg af vandforsyning til alle offentligt ejede huse der administreres af A/S Ini og som ikke er tilsluttet vandforsyningsnettet i forvejen.
(Medlem af Inatsisartut Doris Jakobsen, Siumut)

Imm./pkt.: 9