Dagsorden

26. mødedag, torsdag den 22. november 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 108
Forslag til inatsisartutlov nr. xx af xx 2012 om erhvervsfremme til landbaserede erhverv.
(Naalakkersuisoq for Erhverv og Råstoffer)

Imm./pkt.: 35
1. beh. 13/4-2012
3. beh. FM2013
(FM2012/35)
Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xx 2012 om forbud mod salg og udskænkning af energidrikke til personer under 18 år, samt mærkning og reklamering af energidrikke.
(Naalakkersuisoq for Sundhed)

Imm./pkt.: 31
1. beh. 25/10-2011
(FM2012/22)(EM2011/135)
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at anmode Justitsministeren om, at fremsætte forslag til ændring af § 21 i Kriminalloven for Grønland således, at det klart fremgår, at sager vedrørende seksuelt misbrug af børn aldrig vil kunne afvises med argumentet om, at der er for lang tid siden, at overgrebet er blevet begået.
(Medlem af Inatsisartut Astrid Fleischer Rex, Demokraterne)

Imm./pkt.: 20
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut i forbindelse med revideringen af det nuværende tarifsystem pålægges at ændre gældende regler, således at udgifter til juridiske tvister mellem Nukissiorfiit/bygherre og entreprenører, udtages af fordelingsregnskabet for den by eller bygd, der forsynes af den enhed, hvorom der er uenighed, og i stedet fordeles solidarisk ud på alle brugerne i landet.
(Medlem af Inatsisartut Naaja Nathanielsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 155
2. beh. FM2013
Forslag til Inatsisartut beslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for, at der bliver etableret en miljøfond i Grønland og at øremærke afgiftsindtægterne på finanslovens hovedkonto 24.11.23, Miljøafgift på produkter til energifremstilling, til brug for fonden.
(Medlemmer af Inatsisartut Kim Kielsen og Malik Berthelsen, Siumut)

Imm./pkt.: 180
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at udsætte reetablering af området ved Kangilinnguit og nedsætte en arbejdsgruppe med henblik på at iværksætte en offentlig budrunde vedr. videreførelse af området.
(Medlemmer af Inatsisartut Doris Jakobsen og Kim Kielsen, Siumut)

Imm./pkt.: 162
Forslag til forespørgselsdebat om, hvordan man kan implementere "grønne regnskaber" for Selvstyreejede selskaber og institutioner i den nærmeste fremtid.
(Medlemmer af Inatsisartut Kim Kielsen og Malik Berthelsen, Siumut)

Imm./pkt.: 29
Beslutning om at Efterårssamlingen 2012 udvides med 2 ekstra mødedage.
(Lukket møde)
(Formandskabet for Inatsisartut)