Dagsorden

12. mødedag, onsdag den 17. oktober 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00. ( Jvf. § 37 stk. 5.)
(Formand for Naalakkersuisut samt medlem af Naalakkersuisut for Udenrigsanliggender Kuupik W. Kleist)

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 135
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges i løbet af 2013 at udarbejde informationsmateriale og gennemføre en oplysningskampagne således at borgere, som ønsker at holde hund informeres om reglerne herfor samt kendskab til, hvordan man sikrer den bedste opdragelse og pleje af hunde.
(Medlem af Inatsisartut Justus Hansen, Demokraterne)

Imm./pkt.: 17
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at rette henvendelse til den danske stat med henblik på, at lov om Offentlige myndigheders registre tilpasses så man fremover kan give myndigheder og selskaber mulighed for at etablere whistleblowerordninger.
(Medlem af Inatsisartut, Naaja Nathanielsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 63
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut gældende fra kvoteåret 2013 pålægges at øge den samlede isbjørnekvote for Tasiilaq, Illoqqortoormiut, Qaanaaq, med dertil hørende bygder med 60 dyr.
(Medlem af Inatsisartut Hans Enoksen, Siumut)

Imm./pkt.: 64
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut fra og med 2013 pålægges at øge hvalroskvoten for forvaltningsområde Nordvandet - Qaanaaq og omegn - med 75 dyr, og samtidig ændre § 8, stk. 2 i bekendtgørelse nr. 20 fra 2006 om beskyttelse og fangst af hvalros, således at en licens i nævnte forvaltningsområde kan udstedes til nedlæggelse af 5 eller flere hvalrosser.
(Medlem af Inatsisartut Hans Enoksen, Siumut)